Kvalitetskød leveret lige til døren
Kvalitetskød leveret lige til døren

En genvej til velsmagende bøffer af bedste kvalitet


B1AC1D8A-F157-49C1-BD23-ACFD4258B26A
29116-Farmersteak_jpg-e1588761780526-800x641

Om Bøf & Vin


Høj kvalitet - Ærlige råvarer - Ansvarlighed - Bæredygtighed


Bøf & Vin bruger kun kød fra den øverste hylde – kød af første klasse. Vi får leveret fersk kød som vi selv udskærer – direkte fra vores fantastiske leverandør. Vi holder hele tiden nøje øje med kvalitetsniveauet og må blankt erkende at efter mange års samarbejde er vi aldrig blevet skuffet over niveauet – simpelthen top-klasse.


Kødet kommer fra et af de største og mest moderne slagterier i Uruguay. Her har de fuld fokus på at deres produkter er af højeste kvalitet, samtidig med at de ikke går på kompromis med hverken dyrevelfærd eller fødevaresikkerhed. Derfor har vi fuld tillid til, at de varer vi med stolthed får fra dem, til vores eget brand af nøje udvalgt kvalitetskød, er helt i top på alle parametre.


Slagteriet i Uruguay forener bæredygtighed og velsmagende kvalitetskød. Slagteriets’s energiforbrug dækkes af over 95% grøn energi, 70% af deres vand recirkuleres, og de har høje krav til dyrevelfærd, hvor dyrene lever frit og godt på markerne hele året. Ansvarlig produktion bliver en større og større faktor for vores kunder når de skal vælge kød.


Bøf & Vin er en familiedrevet virksomhed, som har drevet restaurant i mere end 20 år, med fokus på kvalitet og spiseoplevelse.


MASSUCCO WINERY

Massucco Winery i Piedmont har produceret vin i over tre generationer, og er i gang med den fjerde generation. Produktionen er ud fra devisen “love and passion” for vinen, og den gode vin bliver viderebragt til den nye generation, sammen med ekspertisen som er gået i arv fra fader til søn og til familiens børn. Vinmagerne kan derfor levere en vin i høj kvalitet. Vinstokkene som gror på Massuccos egne marker giver en vin, der følger traditioner samt den nyeste udvikling.


Vinproduktionen er en hjertesag for familien Massucco. Det hele begyndte i 1900 og har vokset hvert år siden. Vinhuset er kendt for sin høje kvalitet dengang og nu. Massuccovin betragtes som den vin i dag der via sin pris, og kvalitet giver mest for pengene (value for money).

Vinen har en blød vidunderlig smag af frugt, og den originale Massuccodal. Massucco har indført nye ideer der går videre end de traditionelle metoder der benyttes til vinfremstilling. Avanceret teknologi bliver brugt til at producere vinen, men vi er loyale overfor de traditionelle måder.